Arginina L - supliment pentru putere

Aminoacidul Arginina L este un produs extrem de apreciat, special conceput pentru a sprijini stilul de viata activ al omului modern. Aminoacizii ajuta in mod natural la sanatatea sistemului vascular, contribuind la cresterea fluxului de sânge in tot corpul si mai ales la extremitati. Arginina L 500mg contine o concentratie mare de ingrediente active pentru a stimula potenta si a asigura o crestere a nivelului energetic al organismului.

Capsulele Arginina L, usor de înghitit si usor de digerat, pot fi, de asemenea, desfacute iar continutul se poate adauga in mâncare sau apă, fara a lasa un miros sau gust rău.

Arginina L este un aminoacid considerat a fi implicat în productia de oxid nitric, care poate fi găsit în unele alimente, inclusiv carne si peste. În timp ce corpul are capacitatea de a produce arginina, cantitatea produsa poate diferi de la o persoana la alta, astfel încât un supliment alimentar poate fi benefic.

  Despre Arginina L

Aminoacidul L-Arginina are mai multe roluri in organism, cum ar fi asistentă în vindecarea ranilor, elimina excesul de amoniac din organism, stimuleaza sistemul imunitar si stimuleaza secretia mai multor hormoni, inclusiv glucagonul, insulina si hormonul de crestere.

  Unde gasim Arginina L?

Produsele lactate, carnea de pasăre si peste sunt surse bune de arginină. Nucile si ciocolata contin, de asemenea, cantităti semnificative din acest aminoacid.

  La ce ajuta Arginina L?

Anghină, insuficientă cardiacă congestivă, disfunctie erectilă, sprijin in HIV (în combinatie cu glutamină si HMB), infertilitate masculina, cistita interstitială, tratament pre si post chirurgie, sport de performantă (pentru constructia corpului si forta), infertilitate de sex feminin (pentru fertilizarea in vitro), gastrită, hipertensiune arterială, vindecarea plăgilor.

Mod de administrare

Luati una sau trei capsule pe zi ca supliment alimentar. Depozitati in loc răcoros si uscat. Nu lăsati niciodată la indemana copiilor. Nu utilizati daca ambalajul este desigilat.

Compozitie

Arginina L HCL 605mg furnizand Arginina L 500mg, stearat de magneziu, gelatină, dioxid de titan. Nu contine: conservanti, coloranti, lactoză, peste, gluten sau drojdie.

  Atentionari:

Luata in dozele recomandate arginina a fost până acum lipsita de efecte secundare. Nu au existat interactiuni cu alte medicamente si nu au fost raportate nici reactii alergice.

Persoanele cu boli de rinichi sau de ficat ar trebui să consulte medicul înainte de completarea cu arginină. Unii medici cred că persoanele cu herpes (fie leziuni herpetice sau herpes genital) nu ar trebui să ia aceste suplimente din cauza ca arginina ar putea stimula replicarea virusului.

Dacă luaţi orice medicament pe baza de prescriptie medicala, aveti vreo afectiune sau sunteti ingrijorat referitor la efectele combinarii acestui supliment cu alte medicamente, consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Femeile gravide sau care alăptează ar trebui să consulte un medic de familie înainte de a lua orice suplimente.

Nu depasiti doza zilnica recomandata. Acest produs nu trebuie să inlocuiască o dietă echilibrată si variată.